top of page
Download 52 Clean White Wallpapers For Desktop amp Laptops_edited_edited.jpg
Tudástár

Előrendelés
helyszíni fogyasztásra

        Ez az a fajta ételrendelés, amelyet a vendégek akkor választanak leginkább, amikor sietnek, vagy érinkezésmentesen akarják az helyszíni fogyasztásra való ételrendelést leadni, így előre lefoglalják az asztalt, le is adják a megrendelésüket, majd az étteremben megérkezve elfogyasztják a már addigra elkészült ételt.

        Ugyanezt a funkciót tölti be a QR kódos étlap funkció. A vendégek megérkeznek az étterembe, az asztalon elhelyezett QR kódos étlapot beolvassák a telefonjukkal és eldöntik, mit szeretnének fogyasztani. Így nem kell étlapot fogniuk és a nyomtatott, sokszor nehezen olvasható szöveget kibogozni.

        Az étlap QR kódját az ADMIN panelen a Közzététel szekcióban, azon belül a Dine-In QR Code-nál lehet előhívni. A QR kód dinamikusan változik, amikor változtatsz valamit az étlapon, például hozzáadsz egy új ételfogást, kijavítasz egy elírást, vagy leveszel egy tételt az étlapról. Tehát a QR kód egy nagyon okos eszköz, az étlap minden információját pontosan tartalmazza.

        A QR kódos étlapot tehát el lehet helyezni az asztalokra, ki lehet nyomtatni, le lehet tölteni, sőt, szórólapba is lehet foglalni, hogy elhelyezheted az ételcsomagban, vagy akár a szórólapodon.

QR kód.png
bottom of page