top of page

01

Már van éttermi szoftverem, miért kellene egy másodikat megvennem?

Mérlegeld, hogy mit nyújt neked a meglévő éttermi szoftvered. Feltételezzünk, hogy az egy gazdasági jellegű, ügyviteli rendszer, amitől a munkád, a bármely típusú elszámolásod könnyebb, precízebb, akár hibamentes lehet. Ez megkönnyíti a munkádat, rendszerezetté teszi a háttéri folyamatokat, időt spórol neked nap mint nap, a standolástól kezdve az éves leltárig. De ettől még nem lesz több vendéged. A RestoOrdering egy marketing orientált szoftver, minden funkciója a vevőszerzésre lett fejlesztve.

02

Hogyan kell értelmezni, hogy a havi fizetős szolgáltatások választhatók, opcionálisok? Ez azt jelenti, hogy az implementálás után úgy is lehet működtetni a rendszert, hogy nincs fizetendő havi díjam?

Igen. Ha valaki csak egy webáruházzal rendelkező étlapot szeretne létrehozatni, az is lehetséges. Előnye: értékesíteni tud vele, de csak készpénz fizetési módot alkalmazva (például előre-rendelésre, ha a vendég az étteremben szeretne fogyasztani, vagy helyszíni átvételre). Azok tudják megtalálni ezt a weblapot, akik már eleve ismerik az éttermet és ismerik az oldalt. Mivel ez nem egy domainhez kötött weblap, számítógépen nézve a link változó. Mobilról nézve szerencsére van megoldás: A Foodbooking közösségi applikációból könnyedén lehet rátalálni. Tehát a fő hátránya, hogy nem domain neves weblap, a linkje mindig más, Google kereséssel lehetetlen megtalálni, mivel a Google nem igazi weblapként tartja számon. Ilyen webhelyeket nem lehet optimalizálni. De természetesen az implementálását követően ingyenesen használható értékesítési eszköz.

03

Mi történik, ha egy bizonyos havi díjas szolgáltatást választottam, de ezen változtatni szeretnék?

Bármikor lemondhatsz bármilyen szolgáltatást, havi szinten lehetséges be-kikapcsolni a havi díjas szolgáltatásokat. Reméljük, nem a saját mobilapplikációról szeretnél lemondani, mert ennél a szolgáltatásnál Google és Apple is szerepet játszik, így bonyolultabb a folyamat.

04

Mit tehetek, ha nem boldogulok az ADMIN felülettel?

 A SUPPORT szekcióban számos segítségnyújtási lehetőséget találsz, minden művelethez tartozik Tudástár cikk és hamarosan mindenhez videó is lesz. De ott van az online meeting lehetőség is, bejelentkezhetsz, lefoglalsz egy időpontot és felteheted a kérdésedet. Ha végkép nem tudod, merre kell klikkelni, hogyan kell használni egy funkciót, kérhetsz távsegítséget. Ha pedig extra sürgős a problémád, bármikor írhatsz üzenetet a WhastApp-on vagy Messengeren.

Más kérdésed van? Tedd fel itt:

     Külön válaszolunk minden kérdésre a megadott e-mail címre

Köszönjük! Még a mai napon válaszolunk.

bottom of page