top of page

                  

        A vendéglátás ízekkel, élményekkel és gasztronómiai élvezetekkel dolgozik, így egy étterem tevékenysége elsősorban erre kell fókuszáljon. Ugyanakkor az étterem egy gazdasági egység is, amely működését a piaci törvények határozzák meg: kereslet-kínálat, gazdaságosság, üzleti modell. Mivel mára már módosult a jól ismert tétel és a jó bornak is kell a cégér, így az étteremnek is kell, hogy legyen egy strukturált, korszerű, hatékony kommunikációja ahhoz, hogy a régi vendégek hűséges vendéggé váljanak, és kell, hogy legyen egy tudatos, adatokkal mérhető stratégiája az új vendégek megszerzésére.

        Manapság ezt a tendenciát a pandémia csak megerősítette: nem elegendő csupán az offline marketing. Sőt, az offline kommunikáció lassan csak a helyszíni ügyfél-élményre korlátozódik, ami továbbra is nagyon fontos, ha nem a legfontosabb: talán ez az egésznek a lelke. Viszont ez ma már kevésnek bizonyul a nagy piaci zajban, ahol több ezer szereplő kínál hasonló terméket és ahol az éttermeken kívül egyre növekvő számban jönnek létre ételportálok, valamint ételszállítók is tevékenykednek; mind gigantikus összegeket befektetve a marketingbe, csak azért, hogy megszerezzék a vevők nagy részét. Az éttermek vevőit, a te vevőidet.

        Ahhoz, hogy felvehessék a versenyt, a kis- és közepes éttermeknek a korszerű és hatékony működés mellett elengedhetetlen az aktív online jelenlét és a digitális marketing eszközeinek használata is.

A küldetésünk a kis- és közepes éttermek korszerűsítése egy digitalizációs rendszer bevezetésével, valamint a digitális marketing-tudatosság növelése a vendéglátás szektorában.

bottom of page