top of page
Download 52 Clean White Wallpapers For Desktop amp Laptops_edited_edited.jpg

Online asztalfoglalás

INGYENES!

RestoOredring online asztafoglalás.JPG

RestoOredring online asztafoglalás

Valós idejű visszaigazolással
(3 percen belül)

Megjegyzés (pl.ételallergia információk) csatolható

Telefonról kezelhető

Elérhető plusz asztal közzététele

        Az asztalfoglalási rendszer: az ügyfelek kiválasztják az időpontot és a személyek számát (különleges megjegyzést is írhatnak, például a 3 személy + 1 gyerek, ételallergia információk stb.). Az asztalfoglalási rendszer tartalmaz egy „üresedési” funkciót is, hogy ha egy asztaltársaság korábban távozik a foglaltnál, akkor meghirdetheted az elérhető plusz asztalt.

        Az asztalfoglalást, ahogy a többi funkciót is a telefonodról vagy egy tabletről vezérelheted: a rendeléseket, az asztalfoglalásokat, az étlap-módosításokat, láthatnád és kezelhetnéd a futó és a jövőbeli promóciaidat, kommunikálhatnál az ügyfeleiddel egy olyan rendszert kezelve, amely nem igényel több tudást, mint amennyit a Messengered vagy a WhatsApp-od használata igényel.

Figyelem!

Mivel ez nem egy valós étterem, hanem egy MINTA, nem főzünk neked, így helyszíni átvételre és készpénz fizetésre állítsd be a megrendelésed.

 

És mivel ez nem egy valós étterem, itt nincs konyhafőnök vagy étteremvezető, aki visszaigazolná megrendelésed vagy asztalfoglalásod.

A rendelésfelvételi applikáció le van töltve nekünk egy külön tabletre, ha úgy adódik, hogy a kezünkben van megnyomjuk a visszaigazolási gombot.

pexels-david-yu-2684383.jpg

Kapcsolódó Tudástár cikkünk:

Online asztalfoglalási modul

bottom of page