pexels-david-yu-2684383.jpg

Online ételrendelés

Valós idejű visszaigazolás
(3 percen belül)

Előrendelés helyszíni átvétellel

Házhozszállítás

Megrendelési gomb a Facebookon

Előrendelés helyszíni fogyasztással

Helyszíni átvétel

Ütemezett rendelés

Telefonról kezelhető rendelések, asztalfoglalások

Website with new button.png

RestoOrdering - Online ételrendelési és asztalfoglalási gomb

        Az online rendelési rendszer segítségével a weblapod látogatói, ráklikkelve az étlap egy-egy képére, már meg is rendelhetik az adott ételt, a tétel pedig a kosárba megy - ez egyfajta mini webáruház. A rendelés lehet egy előrendelés is, ha az ügyfél az éttermedben személyesen veszi át a rendelését, de lehet egy házhozszállításos csomag is. Mind az online rendelési rendszer, mind az asztalfoglalási rendszer valós idejű visszaigazolást tesz lehetővé, az ügyfél 3 percen belül megkapja a választ. 

        Az ütemezett rendelési lehetőséggel az ügyfelek nyitvatartási időn kívül is tudnak rendeléseket leadni (pl. késő este leadhatja a rendelését másnap délre).

        Házhozszállítási szolgáltatás esetén a szolgáltatási terület meghatározása (a Google térképen).

        Megrendelési gomb kerül a Facebook oldaladra, hogy a Facebook követőid tudjanak egyenesen onnan rendelni.

qr.JPG

             Amerikában nagyon divatos az előrendelés, emiatt a rendszer ezt a funkciót is tartalmazza: ez azt jelenti, hogy a vendégek, akik asztalt foglalnak nálad, útközben is tudják megnézegetni az étlapodat és eldönthetik, mit akarnak enni, leadhatják előre a megrendelést, majd hozzád érkezve csak elfogyasztják azokat. Ez logikájában a már nálunk is divatos QR kódos étlap szolgáltatáshoz hasonlít, ami igen elterjedt a COVID-19 járványnak is köszönhetően, így természetesen ez a funkció ebben a rendszerben is megvan: minden asztalon elhelyezhetsz egy QR kódot, a vendégek pedig, a megérkezésük után ennek segítségével tudnak választani az étlapról és megrendelhetik, amit fogyasztani szeretnének. 

RestoOrdering - QR kódos étlap

        Ez azért is fontos, mert biztosítja azon COVID-19 biztonsági előírást, amely szerint maximalizálni kell a kontaktmentes folyamatokat. Azonban az előrendelés is, a QR kódos étlap is nem csak emiatt hasznos, hanem mert meggyorsítja a felszolgálási és konyhai folyamatokat és jobb kapacitáskihasználást eredményez az étterem számára, ami különösen fontos például csúcsidőben. Az étlap rugalmas módosítási lehetőségéről nem is beszélve: csak egy QR kódot kell kinyomtatni, nem egy egész étlapot.

Figyelem!

Mivel ez nem egy valós étterem, hanem egy MINTA, nem főzünk neked, így helyszíni átvételre és készpénz fizetésre állítsd be a megrendelésed.

 

És mivel ez nem egy valós étterem, itt nincs konyhafőnök vagy étteremvezető, aki visszaigazolná megrendelésed vagy asztalfoglalásod.

A rendelésfelvételi applikáció le van töltve nekünk egy külön tabletre, ha úgy adódik, hogy a kezünkben van megnyomjuk a visszaigazolási gombot.

pexels-david-yu-2684383.jpg

Fontos szem előtt tartani, hogy a RestoOrdering főbb szolgáltatásain kívül továbbiakat is igénybe vehetsz, mivel rendszerintegrációval lehet kiegészíteni az értékesítési gépezetet, mint például: futár nyomon követés, már meglévő POS rendszereddel való összekötés és további marketing szolgáltatások.

Figyelmedbe ajánljuk a Tudástárunkat, ahol minden fogalmat és lehetőséget pontosan megismerhetsz, valamint további részleteket olvashatsz a kiegészítő marketing szolgáltatásokról is.

Az Online éterlrendelésről bővebben:

Étel helyszíni átvételre

      Étel házhozszállításra

        Előre rendelés helyszíni fogyasztásra 

Ütemezett rendelések