top of page

Online ételrendelés

INGYENES!

Valós idejű visszaigazolás
(3 percen belül)

Előrendelés helyszíni átvétellel

Házhozszállítás

Megrendelési gomb a Facebookon

Előrendelés helyszíni fogyasztással

Helyszíni átvétel

Ütemezett rendelés

Telefonról kezelhető rendelések, asztalfoglalások

qr.PNG

Érintésmentes menü

Website with new button.png

RestoOrdering DEMO Étterem - Online ételrendelési és asztalfoglalási gomb

        Az online rendelési rendszer segítségével a weblapod látogatói, ráklikkelve az étlap egy-egy képére, már meg is rendelhetik az adott ételt, a tétel pedig a kosárba megy - ez egyfajta mini webáruház. A rendelés lehet egy előrendelés is, ha az ügyfél az éttermedben személyesen veszi át a rendelését, de lehet egy házhozszállításos csomag is. Mind az online rendelési rendszer, mind az asztalfoglalási rendszer valós idejű visszaigazolást tesz lehetővé, az ügyfél 3 percen belül megkapja a választ. 

        Az ütemezett rendelési lehetőséggel az ügyfelek nyitvatartási időn kívül is tudnak rendeléseket leadni (pl. késő este leadhatja a rendelését másnap délre).

        Házhozszállítási szolgáltatás esetén a szolgáltatási terület meghatározása (a Google térképen).

        Megrendelési gomb kerül a Facebook oldaladra, hogy a Facebook követőid tudjanak egyenesen onnan rendelni.

qr.JPG

             Amerikában nagyon divatos az előrendelés, emiatt a rendszer ezt a funkciót is tartalmazza: ez azt jelenti, hogy a vendégek, akik asztalt foglalnak nálad, útközben is tudják megnézegetni az étlapodat és eldönthetik, mit akarnak enni, leadhatják előre a megrendelést, majd hozzád érkezve csak elfogyasztják azokat. Ez logikájában a már nálunk is divatos QR kódos étlap szolgáltatáshoz hasonlít, ami igen elterjedt a COVID-19 járványnak is köszönhetően, így természetesen ez a funkció ebben a rendszerben is megvan: minden asztalon elhelyezhetsz egy QR kódot, a vendégek pedig, a megérkezésük után ennek segítségével tudnak választani az étlapról és megrendelhetik, amit fogyasztani szeretnének. 

RestoOrdering - QR kódos étlap

        Ez azért is fontos, mert biztosítja azon COVID-19 biztonsági előírást, amely szerint maximalizálni kell a kontaktmentes folyamatokat. Azonban az előrendelés is, a QR kódos étlap is nem csak emiatt hasznos, hanem mert meggyorsítja a felszolgálási és konyhai folyamatokat és jobb kapacitáskihasználást eredményez az étterem számára, ami különösen fontos például csúcsidőben. Az étlap rugalmas módosítási lehetőségéről nem is beszélve: csak egy QR kódot kell kinyomtatni, nem egy egész étlapot. A QR kódos étlap használatáról olvasd el a blogcikkünket ITT!

bottom of page