RestoOrdering Online fizetés Master Carddal.jpg

RestoOrdering Online fizetés Master kártyávall

RestoOrdering online fizetés Visa kártyával.png

RestoOrdering online fizetés Visa kártyával

RestoOrdering online fizetés SZÉP kártyákkal.png

RestoOrdering online fizetés SZÉP kártyákkal

       Az online bankártyás fizetés lehetséges a legismertebb bankkártyákkal és mindhárom Szépkártyával a weblapról vagy mobil applikációról, és bármilyen eszkőzről. 

Az online, bankkártyás fizetési rendszer az online fizetési lehetőséget jelenti bankkártyával a weblapodon keresztül vagy a mobil applikációból. Itt is van egy harmadik fél, a fizetési processzor cég, aki, a Google, illetve Apple-hez hasonlóan lényeges szerepet tölt be: biztosítja a titkosítást, a biztonságot és egyéb online fizetési rendszerekre jellemző és kötelező folyamatokat. Az online fizetési rendszer havi 9 490 Ft, amihez hozzáadódik a processzor cég által felszámított költségek.

Az online fizetési modul hozzáadódik az weblaphoz kapcsolódó-, és marketing szolgáltatásokhoz, együttesen alkotva a RestoOrdering GOLD csomagot.

pexels-david-yu-2684383.jpg

Fontos szem előtt tartani, hogy a RestoOrdering főbb szolgáltatásain kívül továbbiakat is igénybe vehetsz, mivel rendszerintegrációval lehet kiegészíteni az értékesítési gépezetet, mint például: futár nyomon követés, már meglévő POS rendszereddel való összekötés és további marketing szolgáltatások.

Figyelmedbe ajánljuk a Tudástárunkat, ahol minden fogalmat és lehetőséget pontosan megismerhetsz, valamint további részleteket olvashatsz a kiegészítő marketing szolgáltatásokról is.

Az Online fizetési rendszerről bővebben