top of page
Graphic Shapes
Piackutatás
                       Kedves étteremtulajdonos, étteremvezető!

  Dávid Ilona vagyok, e honlap létrehozója, és piackutatást végzek két célból is:

  1. A VENDÉGLÁTÁS GLOBÉLIS HELYZETE című könyv megírásához gyűjtök információt

    2.  egy vendéglátást támogató szoftvert szeretnék bevezetni Magyarországra, ehhez a vendéglátás szektor jelenlegi reális helyzetét szeretném megismerni. A program egy teljeskörű marketing-orientált DIGITÁLIS ÉTTEREM rendszer, amelynek célja, hogy az online térből is hozzon vendégeket az étterembe, késztesse őket ételrendelésre, hűségessé tegye őket. A program képes az étterem honlapjának helyettesítésére, ha az étteremnek nincs jelenleg weblapja, és összeköthető bármilyen, a vendéglátóhelyen már működő rendszerrel.

 

          Azonban a piackutatásunk kérdései általánosak, nem kapcsolódnak a programunkkal!

Vegyen részt a piackutatásunkban! A kérdőív kitöltése mindösszesen pár perc, de a kitöltők fáradozását megjutalmazzuk!

Ilona fotó 2.png

        A piackutatás elengedhetetlen mindkét fent említett célhoz: Ön segít nekem jobban megismerni a vendéglátósok mostani helyzetét, problémáikat és hogy hogyan hatott a járvány, a háború, az energia árak, az infláció, az általános krizis a vállalkozására, de azt is, hogy miben látja a megoldást, milyen segítségre volna szüksége, cserébe mi pedig olyan ajándékkal készültünk, amitől máris jobb lehet az étterme forgalma és amellyel emeljük a vállalkozása színvonalát.

        Az ajándékokat csak el kell fogadnia, semmilyen további kötelezettsége nincs velünk szemben!

- minden résztvevő - kivétel nélkül - egy 15 000 forint értékű, szabadon választott kupont kap ajándékba.

- ha a kérdésekre nem az egyszerűbb utat választja, tehát nem csak kiválaszt egy megadott válaszlehetőséget, hanem bővebben, saját szavakkal is kifejti véleményét, egy 60 000 forintos kuponcsomaggal lesz gazdagabb (a teljes, 4 kuponból álló csomagot viheti)

- ha szövegesen is megadja a válaszát, kifejtve a saját véleményét, majd időpontot foglal egy személyes (online), rövid beszélgetésre (az IDŐPONTFOGLALÁS-ra kattintva teheti meg), hogy a könyvemhez való információgyűjtésben segítsen, a fenti pontnál említett 60 000 Ft-t érő kuponcsomagon kívül, az étterme szerepelni fog a könyvben (ingyen reklám), és mind ezenfelül egy ingyenes, rendszerünktől FÜGGETLEN marketing stratégiát is kidolgozunk a vendéglátóhely számára.

A piackutatás során nem szükséges megadni a a teljes nevét, ha nem akarja, elég egy tetszőlegesen választott felhasználónévvel azonosítania magát. 

A kérdőív végén vannak felsorolva a válaszható kuponok: a fentebb részletezett módon és feltételekkel kérem válassza ki azt, amelyiket szeretné, azonban a kedvezményes ajánlatok igénybevételéhez szükséges lesz megadni az email-címét, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot. 

Download 52 Clean White Wallpapers For Desktop amp Laptops_edited_edited.jpg
Wrapped Gifts_edited.png
Ajándék kuponok
bottom of page