top of page
Download 52 Clean White Wallpapers For Desktop amp Laptops_edited_edited.jpg
Tudástár

A közösségi applikáció: a FOODBOOKING

Foodbookibg.png

        A közösségi applikációt az ügyfelek töltik le saját telefonjukra, ugyanúgy, ahogy a FoodPanda vagy Wolt applikációját.

Akár van, akár nincs saját márkás mobilapplikációd, az éttermed ingyenesen szerepelhet a közösségi applikációban, a FoodBookingban.

        A közöségi applikáció letölthető a Google Play Áruházból vagy az App Store-ból, tehát mindkét operációs rendszerű telefonra, Androidra és iOS-ra.

        Ellentétben például a FoodPanda, Wolt, vagy a Restu portálokkal, a FoodBooking rendszer csakis olyan éttermeket szerepeltet, ami a RestoOredering rendszert alkalmazzák. Tehát van egy minőségi szűrő és ami lényeges, egy földrajzi szűrő is: az általad megtervezett szolgáltatási területen kerülsz listázásra. Vegyünk egy példát: ha te Budapesten, a IX. kerületben működteted az éttermedet, a fogyasztó csak téged fog megtalálni a FoodBookingban, ha a IX. kerületben nincs más RestoOrdering rendszerű étterem, feltéve, hogy te megjelölted a teljes kerületet szolgáltatási területnek.

De a helyzet az, hogy mivel Magyarországon ez ekkora újdonság: szinte NINCS KONKURENCIA!

      A RestoOrdering rendszer implementálását követően az éttermedet publikáljuk a Foodbooking közösségi applikációban.

 

        A Foodbookingról szóló videónkban mindent megtudhatsz az applikációról, annak lehetőségeiről és a beállításairól, valamint a használatáról. megmutatjuk, hogyan van strukturálva az app és hogyan kell magyarra átállítani. A videóban láthatod, hogy nem tudsz kedvenc éttermet választani és a keresés sem ad ki éttermet – ez nem hiba, csupán azt jelzi, hogy (mivel ez egy DEMO környezet) a környéken nincs még aktív RestoOrdering étterem. A kereséssel csupán a lehetőséget akartuk megmutatni.

you tube.png
bottom of page