top of page
Download 52 Clean White Wallpapers For Desktop amp Laptops_edited_edited.jpg

Tudástár

Download 52 Clean White Wallpapers For Desktop amp Laptops_edited_edited.jpg

Ez a cikk bemutatja a RestoOrdering rendszer implementálását lépésről-lépésre. Minden fázishoz, fogalomhoz tartozik egy Tudástár-cikk, szinte minden műveletekhez pedig videó is. 
 

A Google Drive mint tárhely, és a Google dokumentumok mint online dokumentumok, mind a gmail-es e-mail címünkkel járó ingyenes szolgáltatások. Olvasd el az erről szóló Technikai cím Tudástár cikkünket a további részletekért.

Az online fizetési modul a weblapon és a webapplikációban kerül implementálásra. A funkció lehetővé  teszi, hogy az ügyfél fizessen bankkártyával. A legismertebb bankkártyák, illetve mind 3 SZÉP kártya is elfogadott, amennyiben a vendéglátóhely egyben SZÉP-kártya fogadó hely is.

Az online asztalfoglalási modul két felületű: az egyik az ügyfél oldalán a weblapon vagy a mobil applikáción egy űrlap, amit ki kell tölteni, megadva hány főre, mikorra szeretne foglalni, illetve még rendelkezésére áll egy megjegyzés rubrika is, ahol megadhat ételallergiás vagy egyéb információkat, például, hogy gyerekkel érkezik. 

Az online étlap egy dinamikus modul a weblapon, a RestoOrdering azon dinamikus főeleme, amelyet te is módosíthatsz az Admin felületeden (a Rendelésfogadó applikációban). A RestoOrdering online étlapjának jellemzői: moduláris, dinamikus, QR kódra konvertálható. modern és színes, étvágygerjesztő, integrált webáruházi funkciókkal rendelkezik: rákklikkelve 1-1 tételre a vásárló el is helyezi azt a kosárban

A fő marketing szolgáltatás a SEO. További marketing szolgáltatások igénybevétele mellett garantált az, hogy új látogatók térjenek be az oldalra, majd re-marketing technikákkal, promóciókkal, kampányokkal érhető el, hogy visszalátogassanak és vásároljanak.

Ez az a típusú ételrendelés, amikor az ügyfél befárad az éttermünkbe a menetközben megrendelt étel átvételére, így megspórolva a házhozszállítási költségeket, vagy lehet, éppen útba esik neki hazafelé, vagy a munkahelye felé menet.  

Ez az a fajta ételrendelés, amelyet a vendégek akkor választanak leginkább, amikor sietnek, vagy érinkezésmentesen akarják az helyszíni fogyasztásra való ételrendelést leadni, így előre lefoglalják az asztalt, le is adják a megrendelésüket, majd az étteremben megérkezve elfogyasztják a már addigra elkészült ételt. Ugyanezt a funkciót tölti be a QR kódos étlap funkció. A vendégek megérkeznek az étterembe, az asztalon elhelyezett QR kódos étlapot beolvassák a telefonjukkal és eldöntik, mit szeretnének fogyasztani. Így nem kell étlapot fogniuk, meg a nyomtatott, sokszor nehezen olvasható szöveget kibogozni.

A Rendelésfogadó applikáció egy admin jellegű applikáció a rendelések fogadására. Az applikációt külön egy olyan készülékre célszerű letölteni, amely állandó jelleggel az étteremben vagy a konyhában van, lehetőleg csak ezt a célt szolgáljon. Ideális erre egy külön tablet.

A közösségi applikációt úgy kell elképzelni, mint más ételszállítók vagy online ételrendelési portálok felületét, ahol éttermet vagy ételt lehet beírni a keresőbe, a program pedig megkeresi azt. Azzal az óriási különbséggel, hogy itt nem több ezer étterem szerepel, hanem CSAKIS a RestoOrdering rendszerű éttermek. Még azok közül is válogat a rendszer a földrajzi elhelyezkedésük alapján. Tehát a konkurencia egészen minimális, vagy nem létező a Foodbooking applikációban.

Amit technikai e-mail címnek nevezünk, az egy „gmail.com” féle e-mail cím.
Ez nem egy publikus cím, sehol sem szerepel, csak belső munkafelületeken használjuk.
Aranyszabályok: az e-mail címet az étterem tulajdonos kell, hogy hozza létre, így ő lesz a cím tulajdonosa is egyben

A saját mobilapplikáció a weblap tartalma alapján kerül programozásra Android és iOS rendszerben, tehát mindkét operációs rendszeren alapuló telefonon működik.

A vállalkozás helyének a Google térképen való a meghatározását, illetve a vállalkozás által szabadon választott szolgáltatási terület meghatározását jelenti.

A RestoOrdering weblap alatt az oldal azon részét értjük, amely átprogramozásra kerül a RestoOrdering rendszer működtetésére. Ez lehet a teljes honlap, vagy annak csupán egy része is.  Nem baj, ha az éttermednek nincs weblapja, ez esetben egy teljesen új weblapot hozunk létre. Az átalunk létrehozott weblap egy ALAP oldal, amely viszont tartalmazza a RestoOrdering rendszer működtetéséhez szükséges minden lényeges szekciót és funkciót.

Az étterem Facebook oldalára kerül elhelyezésre a Megrendelési gomb. A gomb közvetlenül az online étlaphoz viszi a látogatót, rögtön kínálva az ételrendelési lehetőséget teljes a webáruházi funkciókkal.

Az étel házhozszállításra az a típusú ételrendelés, amelyet az ügyfél házhoz kívánja szállítatni. Az étterem saját szállítási rendszerével, saját eszközeivel oldhatja meg az étel házhozszállítási szolgáltatását, vagy igénybe veheti az ételszállítók szoltáltatásait. A RestoOrdering rendszert nem befolyásolja az étel szállítási módja. Az a fontos, hogy AZ ÉTTEREM, SAJÁT ÉRDEKÉBEN, TARTSA BE AZ ÜGYFELEK FELÉ MEGTETT ÍGÉRETET: AZ ELVÁLLALT IDŐN BELÜL AZ ÉTEL KI LEGYEN SZÁLLÍTVA.

Az ütemezett rendelések azok a megrendelések, amit az ügyfelek az étterem nyitvatartási időn kívül adhatnak le, például másnap estére.

A távsegítséget úgy nyújtjuk, hogy egy program segítségével összekapcsoljuk a számítógépjeinket, és képernyőmegosztással átvesszük az irányítást a géped fölött, és megmutatjuk azokat a műveleteket, amihez kérsz segítséget a RestoOrdering ADMIN felület funkciói kezeléséhez. Az online meeting beszélgetés több céllal történhet, részleteket az oldalon olvashatsz.

bottom of page