top of page
Download 52 Clean White Wallpapers For Desktop amp Laptops_edited_edited.jpg
Tudástár

SEO, marketing szolgáltatások

        A fő marketing szolgáltatás a SEO. További marketing szolgáltatások igénybevétele mellett garantált az, hogy új látogatók térjenek be az oldalra, majd re-marketing technikákkal, promóciókkal, kampányokkal érhető el, hogy visszalátogassanak és rendszeresen vásároljanak.

        SEO, avagy Search Engine Optimization azt a beállítási csomagot jelenti, amelynek köszönhetően egy weblap található a neten, és amely Google tudomására hozza a weblap létezését, tartalmát, módosításait.

        A digitális marketing egy komplex folyamat és magas szintű szaktudást igényel; a szoftverek, amely szükségesek hozzá nagyon drágák, többszáz eurósra is rúghat havonta a használatuk, azonban megéri használni pket, mert magas teljesítményűek.

        A RestoOrdering marketing szolgáltatási csomagjának fő eleme a rendszer által létrehozott weboldal, amely a legújabb technológiának köszönhetően kifogástalan működés mellett megtestesíti az eladási ügynököt is: csakis az értékesítésre fókuszál. A részletekért olvasd el a RestoOrdering weblap rendszere Tudástárunk cikkünket.

        A weblapod tehát már eleve egy basic SEO beállítást tartalmaz. Ehhez hozzáadódnak a promóciók, kampányok futtatása is. Más szavakkal azt is mondhatjuk, hogy a RestoOrdering rendszer megadja a DIGITÁLIS INFRASTRÚKTURÁT egy sikeres értékesítési gépezethez. Ez már önmagában is paradigmaváltás és forradalmasítás ahhoz képest, amikor az étterem nem volt digitalizált, és önmagában már ezzel az infrastruktúrával is garantáltan beindul a forgalom – ölbe tett kézzel is.

        De mi nem szeretnénk itt megállni: további fejlesztéseket kínálunk, hogy egy igazán kimagaslóan teljesítő, gazdaságilag jó alapokon nyugvó éttermed lehessen. Mielőtt azonban tovább megyünk, vizsgáljuk meg ezt a folyamatot a marketing szempontjából. A kiváló, hosszú távú eredményekhez szükséges valamennyi marketing tudatosság, vagy piaci intelligencia, ahogy szokták mondani. Ugyanis te megad szállítod az információt (részletesebben a RestoOrdering implementálása cikkünkben) ahhoz, hogy a programozás miképp készüljön el. Ez a folyamat hasonlatos az étel elkészítéséhez: abból az anyagból készül az oldalad, ami elküldesz a szoftverfejlesztő partnerünknek, ahogy egy étel sem készülhet másból, mint azokból az alapanyagokból, amik rendelkezésre állnak. Ezért nagyon fontos pár szempontot végig gondolni, hiszen a te éttermedről van szó. Ez nem csupán egy befektetés, de a vállalkozásod jövője is függ tőle.

Így a tényleges anyagok összegyűjtése előtt tisztában kell lenned a következő tényezőkkel:

- a Google úgy fogja listázni a weboldaladat, ahogy megadtad hozzá a paramétereket

- a Google akkor fogja indexelni a képeidet (akár az ételek képeit, akár az éttermedről készült képeket), ha „megmondod” neki, hogy mi micsoda: minden egyes képhez tartoznia kell egy címnek, egy rövid leírásnak és ami a legfontosabb: használni kell a kereséshez legpontosabban tartozó kulcsszavakat. Ha a képekről beszélünk, természetesen az is fontos, hogy azok jó minőségűek legyenek. Nem csak a Google miatt, ami előbbre hozza a jobb minőségű kép-találatokat, ha egy azonos kategóriából több kép is van a találatok közt), hanem a saját potenciális vendégeid miatt: egy étterem kínálata legelsősorban vizuális, semmilyen leírás sem mond többet, mint egy jó, „éhesítő” kép.

  - a keresőoptimalizálás egy összetett folyamat, amelynek a célja, hogy a weboldal minél jobb helyezést érjen el a keresők találatai között. A megfelelő kulcsszavakra történt optimalizálás eredményeképp a weboldal jó helyezést érhet el nem csak az étterem nevére, fajtára keresve, de ételekre és szolgáltatásokra is.

        Visszatérve az előző hasonlatunkra: ahogy az étel az alapanyagokból, úgy a weblapod optimalizálása, majd a további marketing műveletek, kampányok pedig azokból a kulcsszavakból és egyéb információból fog elsősorban készülni, amit te elküldesz. Később, egy következő fázisban szoftverek segítségével felmérjük a hasonló vagy a ún. konkurens kifejezéseket, amik esetleg jobban teljesítenek, és azok is bekerülnek az algoritmusba az eredmények maximalizálása érdekében.

Ahogy látod, a bázis a te kezedben van.

MERT

- senki sem tudja nálad jobban, milyen az éttermed

- senki sem tudja nálad jobban, milyen ételt főztök

- senki sem tudja nálad jobban, mi a specialitásotok, a ház különlegessége, a séf ajánlata

- senki sem tudja nálad jobban, hogy mi a kereskedelmi politikád

- senki sem tudja nálad jobban, hogyan kell kinéznie egy ételnek, milyen a jó fotó róla és milyen leírás ideális hozzá

        Így, mielőtt bárminek nekilátnál, fusd át az alábbi a kérdéssort. Elkészítettük neked egy segédletet, amit kitölthetsz, hogy közelebb juss a pontos válaszokhoz. Addig gondolkozz minden egyes kérdésen, ameddig kristálytisztán meg nem fogalmazódik benned az egyértelmű válasz, és máris megtaláltad a megfelelő kulcsszót vagy kulcsszavakat hozzá (akár szó-kombináció vagy kifejezés is lehet).

        Ez nagyon fontos lesz, ez az erőfeszítésed hozza meg később a gyümölcsét!

Kulcsszó gyűjtemény piszkozat (letöltésre)

Kulcsszó gyűjtemény kitöltése beküldésre

A legjobb, ha a kitöltésre időt adsz magadnak. Nyomtasd és úgy töltsd ki, addig, míg azt érzed: ezek a tökéletes válaszok! Ha elkészültél és ezzel végleges a kulcsszó gyűjteményed, gyere vissza ide, töltsd ki a Kulcsszó gyűjteményt, majd küldd be nekünk.

bottom of page