top of page
Download 52 Clean White Wallpapers For Desktop amp Laptops_edited_edited.jpg
Tudástár

Távsegítség és online meeting beszélgetés

        A távsegítséget úgy nyújtjuk, hogy egy program segítségével összekapcsoljuk a számítógépeinket, képernyőmegosztással átvesszük az irányítást a géped fölött, és megmutatjuk azokat a műveleteket, amihez kérsz segítséget a RestoOrdering ADMIN felület funkciói kezeléséhez.

Capture.JPG

A program neve: TeamViewer.

A TeamViewer egy távelérési és távirányítású számítógépes szoftver, amely lehetővé teszi a számítógépek és egyéb eszközök távoli karbantartását. A TeamViewer szabadalmaztatott szoftver, de nem igényel regisztrációt és személyes használatra ingyenes. Több mint kétmilliárd eszközre telepítették eddig.

        A TeamViewer lényege a számítógépekhez és más végpontokhoz való távoli hozzáférés, valamint ezek vezérlése és karbantartása. A kapcsolat létrejötte után a távoli képernyő látható a másik végpont felhasználója számára. Mindkét végpont képes fájlokat küldeni és fogadni, valamint hozzáférni például egy megosztott vágólaphoz.

Az online meeting beszélgetés

         Az online meeting beszélgetés több céllal történhet, erről pontosítást és időpont foglalási lehetőséget az Online meeting oldalon olvashatsz.

         Az online meetingeket a Zoom videókonferencia termünkben tartjuk.

Zoom settings HU.png

A terem linkje: link: https://zoom.us/j/3043282631

Belépési jelszó: 087708

        Arra kérünk, hogy ha megbeszélt időpontunk van, érkezz pár perccel a beszélgetés kitűzött időpontja előtt. A beszélgetés időpontjáig a „váróteremben” leszel, a képernyőn látni fogsz majd egy értesítést, hogy a host beengedett téged, a beszélgetés elkezdődött.

        Azért is fontos egy kicsit előbb megérkezni, hogy a mikrofon és kamera beállításait tudd ellenőrizni a bal alsó sarokban a mikrofon, illetve kamera ikon melletti felfelé mutató nyílra kattintva. Ugyanitt tudod a mikrofont és a kamerát ki-, vagy bekapcsolni.

zoom.png
bottom of page