top of page

                             

                               

          Tisztelt Étteremvezető!

 

 Dávid Ilona vagyok, gasztroblogger (www.olasz-konyha-blog.hu) és a RestoOrdering (www.restoordering.com) program bevezetője.

        A pandémia kezdete óta figyelemmel kísérem a vendéglátás helyzetének alakulását. Hazai és nemzetközi piackutatásokat és elemzéseket, az Egyesült Államoktól Európáig tanulmányoztam a domináló trendeket és igen mély következtetésekre jutottam. Ennek köszönhetően teljesen más rálátást kaptam a vendéglátóipari ágazatra és úgy gondolom, nagyon hasznos lenne, ha az éttermek vezetőinek kezében is lennének ezek az információk.

       Ezért döntöttem így, hogy könyvbe foglalom mindazt, amit közel 2 éves kutatási munkám eredménye:

                             A VENDÉGLÁTÁS HELYZETE A PANDÉMIA IDEJÉBEN ÉS A PANDÉMIA UTÁN

        Néhány hazai étterem tapasztalatait is szeretném belefoglalni a könyvbe. Az étterem képviselőivel – azon túl, hogy lehetőségük lesz bemutatni magukat, vendéglőjüket – szeretnék beszélgetni a járvány okozta nehézségekről, a túlélési stratégiákról és arról, hogy miképp változtak meg a körülményeik és mindennapjaik a COVID óta és vannak-e hasznos hozadékai is a szigorításnak? 

      Amennyiben nyitott egy ilyen, kölcsönösen hasznos beszélgetésre, kérem foglaljon időpontot a "Könyv” nevezetű meetingre:

Book cover HU.png
Ilona fotó 2.png
konyv meeting.JPG
konyv meeting1.JPG

  -  klikkeljen az Időpontfoglalásra a Főoldalon vagy a SUPPORT menüpontra

  - válassza ki a KÖNYV meetinget

  - majd válasszon egy időpontot a naptárból

időpont.png

               Köszönöm! Hamarosan találkozunk!                                                                                              Üdvözlettel:

      Dávid Ilona

bottom of page