pexels-david-yu-2684383.jpg

Weblap programozás és marketing szolgáltatások

Weblap elemek

Online, képes étlap

Ételrendelési gomb

Online fizetés

Asztalfoglalási gomb

Webáruházi funkciók

Marketing szolgáltatások

Optimalizálás a Google-ban (SEO)

Kampányok, promóciók, kuponok

Tartalom marketing (blogcikkek, social média posztok)

PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS!

        A RestoOrdering rendszer létrehozása a weblapod azon része átprogramozásával történik, amely szükséges a rendszer implementálására. Így létrejön az online étlapod, a webáruházi funkciók, az online fizetési modul, az asztalfoglalási és ételrendelési funkciók. Egy minden szempontból jól optimizált weblapod lesz, hogy a weblapodat a Google mindig megtalálja releváns kulcsszavak alapján.


        Ha neked nincs weblapod, vagy egyszerűen úgy gondolod, épp ideje, hogy lecseréld egy új, funkcionális weblapra, a rendszerünk létrehoz egy alap, de minden funkcióval ellátott weblapot. A weblap létrehozásáért nem számolunk fel külön munkadíjat. 


        Akár rendszerünk által hozott weblapról, vagy saját, aktuális (általunk átprogramozott) weblapodról legyen szó, már a havi RestoOrdering SILVER díj tartalmazza a weblaphoz végzendő SEO-t, vagyis a folyamatos keresőoptimalizást, együttesen az állandó vagy időszakos kampányok működtetését, amit szeretnél futatni rajta. 


        Az állandóan SEO-zott weblap lehetővé teszi, hogy a weblap jó helyezést kapjon a Google keresési találatai közt és a vendégeid megtaláljanak téged a neten. A kulcsszavas kampány állandó futtatása és egyéb haladó marketinges szolgáltatásoknak köszönhetően mindig számíthatsz új vendégek megérkezésére a weblapodon keresztül. 


        Az online rendelési és asztalfoglalási rendszereknek köszönhetően egy vendég adatbázisod alakul, ami lehetővé teszi neked, hogy szezonálisan tudj, akár különleges, vagy egyénre szabott ajánlatokat  készíteni a vendégeidnek; kommunikálhass velük, megismerhesd őket, hogy törzsvendégeiddé válhassanak, ezáltal az igényeiknek megfelelően tudd kialakítani, módosítani az ételkínálatodat vagy akár a szolgáltatásaidat.


        Az online rendelést direkt az étlapodról adják le vendégek. A fényképes étlapodat akár naponta is ki tudod alakítani kedved szerint, bevezetve akciókat, kínálva egy-egy extrát, a weblapodat mindig friss tartalmakat tudsz receptgenerátorral frissíteni. 


        Az online étlap többsablonos képes étlapszerkesztő, bármikor módosíthatsz rajta bármit: árakat, képeket, szövegeket stb.

​        Akár van, akár nincs saját márkás mobil applikációd, az éttermed ingyenesen szerepelhet a közösségi applikációban, a Foodbookingban.

 Fontos szem előtt tartani azt, hogy a fő marketing szolgáltatásokon kívül:

 - értékesítésre fókuszált weblap, alap és folyamatos SEO beállítással,

  - kampányok, promóciók,

            további marketing szolgáltatásokat is igénybe vehetsz, például: online-offline marketing-kommunikációhoz segítséget és segédleteket, SMS-es és e-mailes kommunikáció nyilvántartórendszert, sablonokat, kosárelhagyást megakadályozó pop-up működtetését, re-marketing szolgáltatásokat, autopilotot, szórólap-sablonokat (amit elhelyezhetsz a rendelés mellé, PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁSKÉNT A TARTALOM MARKETINGET: a weblap/vendéglátóhely temájával összhangban megírt blokcikkek, social média posztok).

            Mindezen elemek kigondolásához a Google analitikára, a napi/heti/havi teljesítményi riportokból nyert valós adatokra támaszkodva kapsz segítséget: látogatottsági adatok, ételrendelési kimutatások, asztalfoglalási kimutatások stb.

            A RestoOrdering rendszer implementálásával gyakorlatilag az eladásösztönzési stratégia kidolgozásához nyújtott tanácstól a kivitelezésig, minden egy platformra kerül, és egy komplex gépezetként minden könnyen átlátható és kézben tartható módon áll majd a rendelkezésedre.

pexels-david-yu-2684383.jpg

Fontos szem előtt tartani, hogy a RestoOrdering főbb szolgáltatásain kívül továbbiakat is igénybe vehetsz, mivel rendszerintegrációval lehet kiegészíteni az értékesítési gépezetet, mint például: futár nyomon követés, már meglévő POS rendszereddel való összekötés és további marketing szolgáltatások.

Figyelmedbe ajánljuk a Tudástárunkat, ahol minden fogalmat és lehetőséget pontosan megismerhetsz, valamint további részleteket olvashatsz a kiegészítő marketing szolgáltatásokról is.

Az weblap rendszerről és a marketing szolgáltatásokról bővebben:

RestoOrdering weblap rendszere

A dinamikus online étlap rendszere

SEO, marketing

A Facebook rendelési gomb

Közösségi applikáció: FOODBOOKING

átfogó kép a rendszer implementálásáról itt:

A RestoOrdering rendszer implementálása, 1,40 perces videóban ITT