top of page
Download 52 Clean White Wallpapers For Desktop amp Laptops_edited_edited.jpg

Web és -marketing szolgáltatások

Weblap elemek

Online, képes étlap

Online fizetés

Ételrendelési gomb

Asztalfoglalási gomb

Webáruházi funkciók

Marketing szolgáltatások

Optimalizálás a Google-ban (SEO)

Kampányok, promóciók, kuponok

Tartalom marketing (gasztronómia témájú blogcikkek, social média posztok)

PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS!

        A RestoOrdering rendszer létrehozása a weblapod azon része átprogramozásával történik, amely szükséges a rendszer implementálására. Így létrejön az online étlapod, a webáruházi funkciók, az online fizetési modul, az asztalfoglalási és ételrendelési funkciók. Egy minden szempontból jól optimalizált weblapod lesz, hogy a weblapodat a Google mindig megtalálja releváns kulcsszavak alapján.


        Ha neked nincs weblapod, vagy egyszerűen úgy gondolod, épp ideje, hogy lecseréld egy új, funkcionális weblapra, a rendszerünk létrehoz egy alap, de minden funkcióval ellátott weblapot. A weblap létrehozásáért nem számolunk fel külön munkadíjat, sem az alap kulcsszavak beállításáért, azonban a folyamatos SEO beállítások (amelynek köszönhetően a weblap jó értékesítést generál) az egyik marketing szolgáltatásunk, amit maximálisan ajánljuk, hogy igénybe vedd, hogy a weblapodnak legyen látogatottsága és produkáljon forgalmat. Akár a weblapod optimalizálása, akár a Haladó marketing szolgáltatásaink díja a töredéke annak, amit egy marketing szakember (jogosan!) elkérhet ugyanezekért a szolgáltatásokért.


         Az állandóan SEO-zott weblap lehetővé teszi, hogy a weblap jó helyezést kapjon a Google keresési találatai közt és a vendégeid megtaláljanak téged a neten. A kulcsszavas kampány állandó futtatása és egyéb haladó marketinges szolgáltatásoknak köszönhetően mindig számíthatsz új vendégek megérkezésére a weblapodon keresztül. 


        Az online rendelési és asztalfoglalási rendszereknek köszönhetően egy vendég adatbázisod alakul, ami lehetővé teszi neked, hogy szezonálisan tudj, akár különleges, vagy egyénre szabott ajánlatokat  készíteni a vendégeidnek; kommunikálhass velük, megismerhesd őket, hogy törzsvendégeiddé válhassanak, ezáltal az igényeiknek megfelelően tudd kialakítani, módosítani az ételkínálatodat vagy akár a szolgáltatásaidat.


        Az online rendelést direkt az étlapodról adják le vendégek. A fényképes étlapodat akár naponta is ki tudod alakítani kedved szerint, bevezetve akciókat, kínálva egy-egy extrát, a weblapodat mindig friss tartalmakat tudsz receptgenerátorral frissíteni. 


        Az online étlap többsablonos képes étlapszerkesztő, bármikor módosíthatsz rajta bármit: árakat, képeket, szövegeket stb.

​        Figyelmedbe ajánljuk az ingyenes szerepeltetési lehetőséget a közösségi applikációban, a Foodbookingban, olvasd el az erről szóló Tudástár cikkünket!

             Fontos szem előtt tartani azt, hogy a fő marketing szolgáltatásokon kívül további marketing szolgáltatásokat is igénybe vehetsz, például: online-offline marketing-kommunikációhoz segítséget és segédleteket, SMS-es és e-mailes kommunikáció nyilvántartórendszert, sablonokat, kosárelhagyást megakadályozó pop-up működtetését, re-marketing szolgáltatásokat, autopilotot, szórólap-sablonokat, PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁSKÉNT pedig a TARTALOM MARKETING szolgáltatásainkat: a weblap/vendéglátóhely temájával összhangban gasztronómia témájú blogcikkek, social média posztok.

            Mindezen elemek kigondolásához a Google analitikára, a napi/heti/havi teljesítményi riportokból nyert valós adatokra támaszkodva kapsz segítséget: látogatottsági adatok, ételrendelési kimutatások, asztalfoglalási kimutatások stb.

            A RestoOrdering rendszer implementálásával gyakorlatilag az eladásösztönzési stratégia kidolgozásához nyújtott tanácstól a kivitelezésig, minden egy platformra kerül, és egy komplex gépezetként minden könnyen átlátható és kézben tartható módon áll majd a rendelkezésedre.

bottom of page